Over mij

Met een gezonde dosis humor stel ik mensen snel op hun gemak. Ik houd van gezelligheid én van hard werken. Wederzijds respect vind ik belangrijk en tijdens onze samenwerking kijk ik naar jouw visie, suggesties en ideeën.

(Foto door: Caroline Kist)


Boris Cremers, fotograaf en eigenaar 

Mijn eerste camera kreeg ik toen ik 14 was. Dat was nog in het analoge tijdperk en het zelf ontwikkelen en afdrukken van foto’s. Inmiddels werk ik met de beste professionele apparatuur.

In 2002 ben ik als geluids- en lichttechnicus aan de slag gegaan. Dat bleek uiteindelijk niet mijn ding te zijn. Ik heb in die tijd wel enorm veel geleerd over belichting. Heel waardevol, want zonder licht geen foto! In 2014 ben ik gestart aan de media-academie wat in 2016 leidde tot de oprichting van mijn eerste bedrijf voor foto- en videoproducties.

Ik merkte dat het werken met een fotocamera mij het beste ligt, hier kan ik mijn creativiteit volledig in kwijt! Nu ben ik wat altijd al ben geweest: fotograaf pur sang. In 2019 ben ik dan ook begonnen aan de fotoacademie. Een ware ontdekkingsreis waarin ik mijn jarenlange ervaring als video- en fotograaf verder uitbreid met mooie en inspirende fotovakkennis.
 

Beeldtaal die past bij jouw branding 

Het is mijn missie om mijn creativiteit in te zetten voor ondernemers als jij! Jouw bedrijf is uniek en dat wil ik samen met jou vastleggen in krachtige beeldtaal, zodat jij je communicatiedoelen nog beter haalt. 

Het leren kennen van jouw medewerkers en hen op een natuurlijk manier in beeld brengen hoort daar ook bij. Dat zorgt voor die eenheid en een krachtige eerste indruk van jouw bedrijf.

Wil jij jouw branding ook laten vertalen naar authentieke beeldtaal? Neem dan vandaag nog contact met mij op!


 


Autonome fotografie

Als creatieveling krijg ik een enorme boost van het maken van foto’s met een artistieke touch. Puur creëren, spelen met licht, mezelf volledig onderdompelen in mijn eigen kunstzinnigheid. Mijn bloed gaat er sneller van stromen!

Ben je benieuwd naar mijn eigen werk? Je kunt het hier bekijken.
 

Monique - Gordijnspecialist

Bedankt voor de foto’s en voor je professionele aanpak. Het is een waardevolle aanvulling voor mijn portfolio. Zo kan ik de verschillende woonstijlen met bijpassende gordijnen laten zien. En de detailfoto’s zijn ook zo handig. Wanneer ik weer wat leuke klussen heb mogen doen die vastgelegd mogen worden, laat ik het je weten.

Dongge - Koffiespecialist

Ik heb fantastische foto's ontvangen van Boris waarbij ik echt de passie, handmade en mijn uitstraling kan laten zien. Boris gaat zorgvuldig te werk en met hem samenwerken is echt fijn. Vol humor, passie en zijn eigen spontaniteit bracht hij mij in een relaxte sfeer waardoor er totaal geen spanning was.

Dankjewel Boris voor jouw geduld, kunde en gezelligheid. Het was een leuke dag en binnenkort gaan wij nog meer foto's maken!

Wendeline - Manager

Eigenwijs, enthousiast en met een gezonde dosis humor; werken met Boris is één groot feest. Maar wel een feest waar gewerkt moet worden. Boris bereidt zich gedegen voor en gebruikt de best mogelijke apparatuur. Hij zet zijn creatieve talent in voor iedere opdracht en staat open voor suggesties. Deze werkwijze resuleert steevast in en signature Boris Cremers Fotografie!