portretfotografie Den Haag

Geef je bedrijf een gezicht met krachtige portretfoto’s

Jouw medewerkers zijn letterlijk het gezicht van je bedrijf. Je weet als ondernemer dat die eerste indruk belangrijk is en dat potentiële klanten willen weten met wie ze te maken hebben. 

Toch heb je geen krachtige portretfoto’s van jouw medewerkers die eenheid uitstralen en in lijn zijn met de bedrijfsidentiteit.

Misschien beschik je wel over wat goede beelden, maar zijn ze verouderd. Of je hebt veel nieuwe mensen in dienst, waardoor de ‘over onspagina’ op je website of het ‘smoelenboek’ niet meer up-to-date is. 

Portretfotografie zorgt voor herkenning bij jouw ideale klant

Wist je dat goede portretfoto’s van je medewerkers zorgen voor een professionele en persoonlijke uitstraling van jouw bedrijf? Hiermee wek je vertrouwen bij je potentiële klanten. 

Mensen willen niet alleen weten wat voor product of dienst jij aanbiedt. Ze willen de mensen achter jouw aanbod leren kennen. Goede zakelijke portretfotografie in de uitstraling en identiteit van jouw bedrijf zorgt voor die bekende ‘klik’, waardoor jouw ideale klant eerder in de gewenste actie komt.

Er zijn nog meer voordelen:

  • Je laat een onuitwisbare digitale indruk achter van jouw bedrijf op internet en social media.
  • Krachtige zakelijke portretfoto’s zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt en jij je op een unieke manier onderscheidt van de concurrent.
  • Je doet je medewerkers er ook een groot plezier mee, want zij krijgen frisse, nieuwe foto’s voor hun social mediaprofiel! 

Val op en wek vertrouwen bij je ideale klant met authentieke, ongepolijste portretfoto’s van je medewerkers.

Zakelijke fotoshoot op locatie

Naast de mensen zelf, maakt ook jouw bedrijfsomgeving de zakelijke portretfoto’s authentiek en uniek. Als de fotoshoot plaatsvindt in de vertrouwde werkomgeving van jouw medewerkers zijn mensen bovendien vaak al snel in hun element. Dat zorgt voor mooie, natuurlijke beelden!

Voor een zakelijke fotoshoot kom ik dan ook graag bij jouw bedrijf langs. Vanuit Den Haag rijd ik met mijn tot productiemobiel omgebouwde Volkswagen T4 door heel Nederland. Staat jouw bedrijf in het buitenland? Geen probleem, ik werk over de landsgrenzen heen!

Boris, fotograaf en eigenaar

Voor authentieke zakelijke portretfotografie in Den Haag en daarbuiten

Op social media wil iedereen er mooi, mooier, mooist uitzien. Rimpels en oneffenheden worden weggewerkt, waardoor iedereen hetzelfde lijkt. Ik ben daar geen voorstander van. Juist door te focussen op die persoonlijke elementen leg ik mensen op een krachtige en unieke wijze vast. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn, ongepolijst en echt.

Humor en gezelligheid vind ik belangrijk. Ik ben toegankelijk, mensen voelen zich bij mij vaak snel op hun gemak. Door goed te luisteren naar wat voor de gefotografeerde belangrijk is, voelen mensen zich gehoord en zie je ze ontspannen. Met krachtige, natuurlijke beelden als resultaat.

Als iemand oprecht blij is met zijn portretfoto is mijn dag goed!


Wil jij ook knallende portretfoto's die voor jou gaan werken? 

Neem dan vandaag nog contact op met Boris!

Monique - Gordijnspecialist

Bedankt voor de foto’s en voor je professionele aanpak. Het is een waardevolle aanvulling voor mijn portfolio. Zo kan ik de verschillende woonstijlen met bijpassende gordijnen laten zien. En de detailfoto’s zijn ook zo handig. Wanneer ik weer wat leuke klussen heb mogen doen die vastgelegd mogen worden, laat ik het je weten.

Dongge - Koffiespecialist

Ik heb fantastische foto's ontvangen van Boris waarbij ik echt de passie, handmade en mijn uitstraling kan laten zien. Boris gaat zorgvuldig te werk en met hem samenwerken is echt fijn. Vol humor, passie en zijn eigen spontaniteit bracht hij mij in een relaxte sfeer waardoor er totaal geen spanning was.

Dankjewel Boris voor jouw geduld, kunde en gezelligheid. Het was een leuke dag en binnenkort gaan wij nog meer foto's maken!

Wendeline - Manager

Eigenwijs, enthousiast en met een gezonde dosis humor; werken met Boris is één groot feest. Maar wel een feest waar gewerkt moet worden. Boris bereidt zich gedegen voor en gebruikt de best mogelijke apparatuur. Hij zet zijn creatieve talent in voor iedere opdracht en staat open voor suggesties. Deze werkwijze resuleert steevast in en signature Boris Cremers Fotografie!