Boris Cremers, artistiek fotograaf uit Den Haag

Vrijheid in denken en doen. Creatieve expressie zonder opdracht, oftewel autonome fotografie. Laat je verrassen en inspireren door het eigen werk van Boris. 

Vrijheid in denken en doen. Creatieve expressie zonder opdracht, oftewel autonome fotografie. Laat je verrassen en inspireren door het eigen werk van Boris.

Artistieke fotografie

Als creatieveling krijg ik een enorme boost van het maken van foto’s met een kunstzinnige twist. Portretten, bloemen, stillevens en meer.

Spelen met licht en scherptediepte, een bepaalde sfeer creëren, stoeien met schaduwen en vormgeving. Ik vind het heerlijk om mijn verbeeldingskracht de vrije loop te laten om een uniek, artistiek en origineel beeld te laten ontstaan.

Heb jij je oog laten vallen op een afbeelding uit mijn portfolio? Mijn foto’s zijn te koop en leverbaar in elke formaat, op ieder materiaal. 
 

Wil jij ook genieten van unieke wanddecoratie met een artistieke touch?

Neem vandaag nog contact op met Boris om de mogelijkheden te bespreken.

Monique - Gordijnspecialist

Bedankt voor de foto’s en voor je professionele aanpak. Het is een waardevolle aanvulling voor mijn portfolio. Zo kan ik de verschillende woonstijlen met bijpassende gordijnen laten zien. En de detailfoto’s zijn ook zo handig. Wanneer ik weer wat leuke klussen heb mogen doen die vastgelegd mogen worden, laat ik het je weten.

Dongge - Koffiespecialist

Ik heb fantastische foto's ontvangen van Boris waarbij ik echt de passie, handmade en mijn uitstraling kan laten zien. Boris gaat zorgvuldig te werk en met hem samenwerken is echt fijn. Vol humor, passie en zijn eigen spontaniteit bracht hij mij in een relaxte sfeer waardoor er totaal geen spanning was.

Dankjewel Boris voor jouw geduld, kunde en gezelligheid. Het was een leuke dag en binnenkort gaan wij nog meer foto's maken!

Wendeline - Manager

Eigenwijs, enthousiast en met een gezonde dosis humor; werken met Boris is één groot feest. Maar wel een feest waar gewerkt moet worden. Boris bereidt zich gedegen voor en gebruikt de best mogelijke apparatuur. Hij zet zijn creatieve talent in voor iedere opdracht en staat open voor suggesties. Deze werkwijze resuleert steevast in en signature Boris Cremers Fotografie!