Bedrijfsfotografie Den Haag


Wil jij foto’s laten maken door een professionele bedrijfsfotograaf?

Bij elke marketinguiting van jouw bedrijf kost het de medewerkers van de communicatieafdeling enorm veel tijd om passend beeldmateriaal te vinden. 

Jullie zijn grootgebruikers van de standaard stockfoto’s en snakken naar een goedgevulde beeldbank met professionele en sprankelende afbeeldingen.

Misschien heb je op dit moment wel wat mooie bedrijfsfoto’s, maar ben je toe aan frisse, nieuwe foto’s die vertellen waar jouw bedrijf voor staat in de uitstraling van de (nieuwe) branding.


Bedrijfsfoto’s die wél zorgen voor die ‘klik’ met jouw ideale klant 

Wist je dat mensen je boodschap beter onthouden met visuele content?

Authentieke foto’s in de sfeer van jouw branding zorgen bovendien voor die herkenning bij jouw klanten, waardoor ze eerder in de gewenste actie komen. Goede bedrijfsfotografie levert jou dus nieuwe klanten op! Mooie en krachtige afbeeldingen geven ook nog eens een professionele uitstraling aan je bedrijf. 

Ik wil begrijpen wie jullie zijn. Als fotograaf stel ik vragen en luister ik naar jullie verhaal. Dit vertaal ik met de juiste ‘klik’ naar krachtig, ongepolijst, authentieke beeldtaal.

Vertel het verhaal van jouw bedrijf met krachtige en authentieke beeldtaal en laat een onvergetelijke indruk achter bij jouw ideale klant.


De voordelen van bedrijfsfotografie 

Je bedrijf is toe aan een nieuwe website mét authentieke, professionele bedrijfsfoto’s. Of misschien heb je een bedrijfsjubileum te vieren? Wat de aanleiding ook is: een bedrijfsreportage, oftewel reclamefotografie, levert je veel extra voordelen op!

  • Bedrijfsfoto’s die je voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken: het jaarverslag, het bedrijfsmagazine, de website, social media en nog veel meer!
  • Een eigen beeldbank waar je moeiteloos visuele content uithaalt voor al je communicatieuitingen. Dit scheelt jullie veel tijd én geld!
  • Krachtige en karakteristieke beeldtaal die exact het verhaal van jouw bedrijf vertelt.

Over Boris, bedrijfsfotograaf in Den Haag 

Fotograferen is een proces; een samenspel tussen apparatuur, kennis en creativiteit. Het begint met een verdiepend gesprek. Ik proef de sfeer in jullie bedrijf en vertaal dit naar ongepolijst beeld.

In mijn werk kom ik allerlei soorten mensen tegen. Ik stel mensen op hun gemak, zodat ze op een natuurlijke manier, bijvoorbeeld tijdens het werk, worden vastgelegd.

Als jullie medewerkers én de ideale klant zichzelf herkennen in de beelden, dan is mijn missie geslaagd!


Wil jij ook knallende bedrijfsfoto’s die voor jou gaan werken? 

Neem dan vandaag nog contact op met Boris!

Monique - Gordijnspecialist

Bedankt voor de foto’s en voor je professionele aanpak. Het is een waardevolle aanvulling voor mijn portfolio. Zo kan ik de verschillende woonstijlen met bijpassende gordijnen laten zien. En de detailfoto’s zijn ook zo handig. Wanneer ik weer wat leuke klussen heb mogen doen die vastgelegd mogen worden, laat ik het je weten.

Dongge - Koffiespecialist

Ik heb fantastische foto's ontvangen van Boris waarbij ik echt de passie, handmade en mijn uitstraling kan laten zien. Boris gaat zorgvuldig te werk en met hem samenwerken is echt fijn. Vol humor, passie en zijn eigen spontaniteit bracht hij mij in een relaxte sfeer waardoor er totaal geen spanning was.

Dankjewel Boris voor jouw geduld, kunde en gezelligheid. Het was een leuke dag en binnenkort gaan wij nog meer foto's maken!

Wendeline - Manager

Eigenwijs, enthousiast en met een gezonde dosis humor; werken met Boris is één groot feest. Maar wel een feest waar gewerkt moet worden. Boris bereidt zich gedegen voor en gebruikt de best mogelijke apparatuur. Hij zet zijn creatieve talent in voor iedere opdracht en staat open voor suggesties. Deze werkwijze resuleert steevast in en signature Boris Cremers Fotografie!